Nike vega konyhája

varázslatos ízkavalkád húsmentesen

Gránátalmás csokikrém

2016. január 24. 15:11 - Nike konyhája

....édesszájú vegánoknak

Trükkös a dolog, mert a csokikrém alapanyaga egy avokádó, két banán, egy evőkanál jó minőségű kakaópor, és ízlésed szerinti mennyiségű édesítőszer: szőlőcukor, xilit, vagy amit egyébként is használsz. A banántól eleve édes lesz, de aki hozzám hasonlóan édesszájú, az így még tovább fokozhatja az élvezetet.

Én tettem még bele egy csipet fahéjat, és egy leheletnyi csilit is. Nincs más dolgod, mint egy turmixgépben krémes állagig keverni. A legelvetemültebb csokirajongó sem ismeri fel, miből készült.

Poharakba adagolom, és egy kis dobozos Hulala növényi tejszínből kemény habot verek, ezzel díszítem,  a gránátalma magokkal pedig megszóróm a tetejét. Mutatós, extra-gyorsan elkészül, tele van tápláló anyagokkal, és nem utolsósorban finom. Vasárnap, ebéd utáni desszertnek tálaltam, nálunk bevált!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nikekonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr488271920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása