Trükkös a dolog, mert a csokikrém alapanyaga egy avokádó, két banán, egy evőkanál jó minőségű kakaópor, és ízlésed szerinti mennyiségű édesítőszer: szőlőcukor, xilit, vagy amit egyébként is használsz. A banántól eleve édes lesz, de aki hozzám hasonlóan édesszájú, az így még tovább fokozhatja az élvezetet.
Én tettem még bele egy csipet fahéjat, és egy leheletnyi csilit is. Nincs más dolgod, mint egy turmixgépben krémes állagig keverni. A legelvetemültebb csokirajongó sem ismeri fel, miből készült.
Poharakba adagolom, és egy kis dobozos Hulala növényi tejszínből kemény habot verek, ezzel díszítem, a gránátalma magokkal pedig megszóróm a tetejét. Mutatós, extra-gyorsan elkészül, tele van tápláló anyagokkal, és nem utolsósorban finom. Vasárnap, ebéd utáni desszertnek tálaltam, nálunk bevált!