Nagy divat most az a "paleocsinta", amikor csak a tojást és banánt kell összemixelni, és kisütni. Én is próbáltam, nem volt rossz, de különösebben nem szerettünk bele. Mindenesetre ezt gondoltam tovább egy vasárnapi ebéd lezárásaként.
Három banánt és négy tojást mixeltem össze, de hogy testesebb legyen, tettem bele két púpos evőkanál kukoricalisztet, és hogy ízesebb legyen, egy citrom kifacsart levét, és egy rúd vanília kikapart belsejét, meg persze egy csipet sót. Meglepően sok lett belőle.
A múltkori kísérlet után eszembe sem jutott hagyományos palacsintasütőben formás kis palacsintákat kreálni ebből a masszából: lehet, hogy csak én vagyok ügyetlen, de nekem nagyon nem ment a dolog. Egyszerűen fogtam egy teflonserpenyőt, és kis tócsákat öntöttem bele, amik szépen szétterültek, és amikor egyik oldaluk megsült, egy lapáttal megfordítottam.
Növényi tejszínt habosra vertem, és egy régóta a szekrényben árválkodó barackbefőttet nyitottam ki hozzá, ezzel halmoztam a tetejét.